Cristy Lane – Timeless Classics – Songs of Faith

99 kr inkl. moms

1. I Have A Dream (I Believe in Angels)
  2. Release Me
  3. For the Good Times
  4. Always On My Mind
  5. You Needed Me
  6. One Day At A Time
  7. Danny Boy
  8. Wind Beneath My Wings
  9. Always
  10. I Just Can’t Stay Married To You
  11. I’m With You Tonight
  12. The Way We Were
  13. Yesterday
  14. I Will
  15. It’s Now Or Never
  16. Sweet Dreams
  17. Harbor Lights
  18. Smoke Gets In Your Eyes
  19. Love Lies
  20. By The Way
  21. Rio Grande
  22. Those Were The Days
Artikelnr: Cristy Lane Timeless Classics Kategorier: ,


Cristy Lane – Timeless Classics – Songs of Faith

Ytterligare information

Vikt 0,2 kg


Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.