Lynda Randle – Ageless Hymns – Songs of Joy

159 kr inkl. moms

Lynda Randle – Ageless Hymns

1. Down At the Cross
2. Heaven Came Down
3. Old Rugged Cross
4. Oh How I Love Jesus
5. Real, Real
6. The Windows of Heaven
7. This Joy I Have
8. He Touched Me
9. In You I Find Joy
10. End Of The Way
11. Beulah Land

Artikelnr: Lynda Randle Ageless hymns Kategori:


Lynda Randle – Ageless Hymns – Songs of Joy

Lynda Randle har rönt stora internationella framgångar tack vare hennes ständiga närvaro i Gaither Homecoming Series. Hon har besökt Norge ett antal gånger. Hennes djupa röst brukar liknas vid Mahalia Jackson.

Lynda Randle’s signature, warm tones breathe new life into some of the most popular hymns and inspirational songs of today. Her emotion-filled, straight forward renditions of these church classics comfort the heart and bring joy to the listener. Reassuring and uplifting, this recording includes ”Old Rugged Cross,” ”He Touched Me,” ”Beulah Land,” ”Oh How I Love Jesus” and more.


Ytterligare information

Vikt 0,2 kg


Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.